9 May 2011

Posted by in Actualizare, Horoscop Lunar | 11 Comments

1-30 Mai 2011

1-30 Mai 2011

Mai 2011
Aceasta luna este marcata de tranzitul planetelor Venus, Marte si Mercur prin zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul carierei si cel anturajului din horoscopul general al Racilor, ajutând nativii sa ia decizii importante în plan profesional. În prima parte a lunii mai, planetele Venus, Mercur si Marte fac conjunctii cu Jupiter si trigoane cu Nodul Nord, aspecte benefice, care directioneaza nativii spre studiu, acumulare de experienta si informatii, cu scopul de a se afirma la serviciu sau în plan social. Trebuie sa fie cinstiti cu ei si apoi sa stabileasca relatii armonioase la locul de munca, cu colegii sau cu sefii. În partea a doua a lunii mai, planetele Venus, Marte si Mercur fac trigoane cu Pluton, aspecte constructive din punct de vedere relational. Nativii pot sa se integreze în noi grupuri sociale, sa-si schimbe idealurile sau sa armonizeze relatia cu partenerul, acceptând schimbarile impuse de acesta. Vor pune accent pe stabilitatea materiala, sociala si sentimentala.
Soarele se afla în tranzit prin zodiile Taurului si Gemenilor, care ocupa sectoarele anturajului si cel al suferintelor din horoscopul general al Racilor, solicitând nativii în plan social si în toate relatiile parteneriale. În aceasta luna, Soarele va face cuadratura cu Neptun si trigon cu Saturn, aspecte care cer nativilor sa puna capat unor idealuri iluzorii, sa accepte realitatea asa cum este ea, deschizându-se spre credinta si spiritualitate. Chiar daca mai au parte de nemultumiri sufletesti, legate de casnicie sau responsabilitatile familiale, trebuie sa aiba rabdare, sa accepte cooperarea si reciprocitatea, pentru a-si gasi echilibrul.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul familiei din horoscopul general al Racilor, cerând nativilor sa se maturizeze, sa devina mai organizati, realisti, schimbându-si modul de actiune în plan personal. Planeta Saturn va face cuadratura cu Pluton, opozitii cu Luna Neagra si Uranus, aspecte complicate din punct de vedere emotional, care cer nativilor sa se confrunte cu situatiile prezente si sa le rezolve pentru a putea beneficia de stabilitate. Sa asculte sfaturile persoanelor mai în vârsta si sa armonizeze relatiile cu familia si rudele apropiate. Daca doresc sa faca schimbari legate de familie, domiciliu, partener, sa judece corect ceea ce-si doresc si modul în care aceste actiuni afecteaza oamenii apropiati.
Planeta Jupiter se afla în mers direct prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul carierei si vietii sociale din horoscopul general al Racilor si face în aceasta luna conjunctii cu Marte, Mercur, Venus si trigon cu Nodul Nord, aspecte benefice, cu deschidere deosebita în cariera, în plan social sau în relatiile cu strainatatea. Nativii au posibilitatea de a constientiza care le este drumul în viata daca asculta de propriile intuitii si evita informatiile celor din jur. Pot avea idei bune, momente de inspiratie ce-i va ajuta sa se afirme în plan social sau sa evite unele situatii conflictuale sau periculoase. Este un moment bun pentru analiza, construirea unui nou sistem propriu de valori, cu ajutorul unor persoane deosebite, de la care vor avea multe lucruri de învatat. Cei care promoveaza minciuna, dualitatea si falsitatea, pot avea parte de conflicte la serviciu, probleme cu legea, sau cu autoritatile, pierzându-si imaginea, pozitia sociala sau locul de munca.
Luna Neagra tranziteaza în continuare zodia Berbecului, care ocupa sectorul carierei si al vietii sociale din horoscopul general al Racilor, iar în aceasta luna va face cuadratura cu Pluton, conjunctie cu Uranus si opozitie cu Saturn, aspecte complicate, generatoare de blocaje emotionale care nu permit nativilor depasirea unei limite si lasa profunda impresie de imaturitate. Pot avea reactii explozive, generând certuri si discutii în toate planurile vietii si în special cu partenerul de cuplu. Sunt nemultumiti, au senzatia ca sunt înselati, exploatati, dar nu accepta faptul ca aceasta nesiguranta este creata de propriile gânduri si actiuni. Trebuie sa accepte realitatea, sa tina cont de mesajele subconstientului, de intuitie si sa nu le fie frica de schimbari. Revolta împotriva destinului atrage dupa sine probleme de sanatate.

Leave a Reply