9 May 2011

Posted by in Horoscop Lunar | 18 Comments

1-30 Iunie 2011

1-30 Iunie 2011

Aceasta luna este marcata de tranzitul planetei Marte prin zodia Taurului care ocupa sectorul anturajului, apoi, la sfârsitul lunii, va intra în Gemeni, pe sectorul suferintelor din horoscopul general al Racilor, ajutând nativii sa se implice în tot felul de actiuni, cu scopul de a obtine stabilitatea materiala si sociala. Planeta Marte va face >
În aceasta luna cuadraturi cu Neptun si trigon cu Saturn, aspecte ce ajuta nativii sa puna capat unor planuri irealizabile, punând accent pe responsabilitatile personale si familiale. Îsi vor folosi energia într-un mod constructiv, punând capat conflictelor sau discutiilor cu cei apropiati.
Planeta Venus se afla în mers direct prin zodia Gemenilor, care ocupa sectorul suferintelor din horoscopul general al Racilor si face în aceasta luna cuadratura cu Neptun si trigon cu Saturn, aspecte ce determina nativii la autoanaliza, izolare, cu scopul de pune capat incertitudinilor, confuziilor si dualitatii din plan afectiv. Cei care sunt implicati într-o relatie ascunsa, vor fi nevoiti sa-si asume responsabilitatea propriilor sentimente, asumându-si cu maturitate deciziile. Stapânirea instinctelor, a emotiilor, realismul, îi va ajuta sa elimine din viata lor tot ceea ce le va aduce probleme, suferinte sau pierderi materiale.
Soarele si planeta Mercur tranziteaza zodiile Gemenilor si Racului, care ocupa sectorul suferintelor si cel al personalitatii din horoscopul general al acestor nativi si fac, în prima parte a lunii iunie, trigoane cu Saturn, aspecte bune care cer interiorizare, singuratate si nevoia de liniste, de a se retrage din viata sociala, cu scopul de a rezolva problemele personale. Nativii sunt dezamagiti de relatia de cuplu sau de faptul ca nu pot sa mentina o legatura sentimentala. Sunt marcati de gânduri negativiste, cu senzatia ca toate lucrurile sunt în defavoarea lor. Trebuie sa-si reevalueze atitudinea, sa se autoanalizeze si sa gaseasca modalitati optime de depasire a acestor stari depresive. Pot pune capat dezechilibrelor emotionale, privind realitatea într-un mod obiectiv. În partea a doua a lunii, Soarele si planeta Mercur fac opozitii cu Pluton, aspecte ce pot declansa conflicte în cuplu sau în relatiile sociale.
Planeta Saturn îsi reia mersul direct în partea a doua a lunii iunie prin zodia Balantei, care ocupa sectorul familiei din horoscopul general al Racilor si face în aceasta luna opozitii cu Uranus si Luna Neagra, aspecte solicitante care cer nativilor sa-si regaseasca echilibrul personal si profesional. Este momentul în care nativii se vor gândi la viitor, vor analiza ce le aduce liniste, stabilitate si vor pune brusc capat la tot ceea ce este involutiv în viata lor.
Planeta Jupiter intra în zodia Taurului, care ocupa sectorul anturajului din horoscopul general al Racilor si face în aceasta luna trigon cu Pluton, aspect important care aduce protectie, posibilitatea de a beneficia de sprijin din anturaj, precum si dorinta de a construi ceva nou în viata lor, cu scopul de a obtine stabilitatea materiala si sentimentala. Pot face pace cu partenerul, luând decizii importante, se pot asocia cu persoane care sa-i ajute sa evolueze profesional. Nativii nu trebuie sa abuzeze de ajutorul persoanelor cu care intra în contact, ci sa dea dovada de reciprocitate, cooperare în toate domeniile vietii.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului,
Care ocupa sectorul carierei si vietii sociale din
Horoscopul. General al Racilor si face în aceasta
Luna conjunctie cu Uranus si opozitie cu Saturn,
Aspecte care pot pastra conflictele cu partenerul
Sau membrii familiei (frati, surori, rude), daca
Nativii nu-si domolesc tendintele autoritare si» î»
Impulsive. Nu sunt siguri de ceea ce doresc, uneori idealizeaza casnicia sau rolul carierei, alteori doresc sa fie singuri. Trebuie sa învete ce înseamna reciprocitatea, faptul ca esecurile, cât si câstigurile, se împart la doi.
În perioada aprilie-iunie planetele cu impact colectiv se afla în tranzit astfel: Uranus în mers direct prin zodia Berbecului pe sectorul carierei, Chiron si Neptun în mers direct pâna pe data de 2 iunie, apoi vor intra în tranzit retrograd prin zodia Pestilor, pe sectorul studiilor, calatoriilor si Pluton în mers retrograd din 9 aprilie prin zodia Capricornului, pe sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Racilor, boarea planetei Neptun si a lui Chiron în zodia Pestilor soia tranzite extrem de importante care vor ajuta nativii sa se deschida spre o noua dimensiune evolutiva, legata de credinta, spiritualitate, calatorii, studii, contacte cu strainatatea, cu scopul de a-si revizui idealurile.
Nodul Nord (menirea) se afla în tranzit prin zodia Sagetatorului, care ocupa sectorul muncii si al sanatatii din horoscopul general al Racilor, iar Nodul Sud (datoriile karmice) se afla în zodia Gemenilor, pe sectorul suferintelor. Aceste tranzite obliga la respectarea unui regim echilibrat de munca, o buna colaborare cu colegii si învatarea simtului datoriei, altfel nativii pot fi supusi marginalizarii sau deteriorarii sanatatii. Trebuie sa renunte la nevoia exagerata de putere, la orgoliu si vanitate, evitând dualitatea, gândirea excesiva, raportându-se mai mult la intuitie, credinta si adevar. Sa tina cont la mesajele subconstientului si nu la sfaturile care li se dau de catre cei cu care intra în contact, pentru a fi în armonie cu ei însisi.

Leave a Reply