9 May 2011

Posted by in Horoscop Lunar | 2 Comments

1-30 Aprilie 2011

1-30 Aprilie 2011

Aprilie 2011
Aceasta luna este solicitanta din punct de vedere social si profesional, datorita aglomerarii de planete din semnul Berbecului, care ocupa sectorul carierei din horoscopul general al Racilor. Aici, se afla în tranzit Soarele, Mercur, Marte, Jupiter, Uranus si Luna Neagra, cerând nativilor sa opereze schimbari importante, cu scopul de a se afirma. Beneficiaza de ocazii si oportunitati, menite sa-i directioneze pe un drum în care sa-si puna în valoare talentele si capacitatile proprii. Planeta Marte face conjunctii cu Uranus si Luna Neagra, aspecte explozive, ce determina nativii sa dea dovada de impulsivitate, agresivitate, punând capat unor situatii care nu le mai convin. Trebuie sa-si domoleasca instinctele si sa nu actioneze dupa primul impuls. Planeta Mercur se afla în mers retrograd, de aceea se cere analiza, rabdare pentru a putea lua cele mai bune decizii. Au parte de situatii imprevizibile în cariera, de descoperiri bruste asupra propriilor dorinte si capacitati. Planeta Jupiter face conjunctii cu Soarele si Mercur, cerând nativilor onestitate, corectitudine si alegerea unui drum în cariera care sa corespunda cu experienta dobândita.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul familiei din horoscopul general al Racilor, obligându-i pe acesti nativi sa-si revizuiasca atitudinea fata de
> > ‘
Parinti, trecut, domiciliu, bunuri personale sau propria familie. Este momentul în care trebuie sa mediteze la ceea ce li se întâmpla, sa devina mai ponderati în actiuni si sa se autoanalizeze cinstit. Planeta Saturn face în aceasta luna cuadratura cu Pluton si opozitii cu Jupiter, aspecte care creeaza o contradictie între nevoile sufletesti, personale si cele sociale, profesionale. Nativii sunt nevoiti sa-si asume obligatii si responsabilitati mari în plan personal, de aceea au nevoie de stabilitate în cariera. Trebuie sa aleaga tot ceea ce este bun din trecut si sa extinda granitele gândirii prin instruire si studiu.
Planeta Venus se afla în mers direct prin zodiile Pestilor si Berbecului, care ocupa sectorul studiilor, calatoriilor si cel al carierei din horoscopul general al Racilor si face, în prima parte a lunii aprilie, cuadraturi cu Nodurile Lunare, aspecte importante care cer nativilor sa sacrifice unele dorinte sentimentale, dând dovada de mila, compasiune si întelegere. În partea a doua a lunii aprilie, planeta Venus va face conjunctii cu Marte, Uranus si Luna Neagra, aspecte care cer diminuarea autoritatii si a nevoii exagerate de putere. Sa-si domoleasca impulsivitatea, instinctele si posesivitatea, altfel pot suferi pierderea imaginii în plan profesional si social. Pot avea conflicte cu partenerul de cuplu sau cu cei de afaceri.’
RAC
22 iunie – 22 iulie
Planeta Mercur se afla în mers retrograd pâna la mijlocul lunii aprilie prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul carierei si vietii sociale din horoscopul general al Racilor, cerând nativilor autoanaliza, dominarea instinctelor agresive. În dorinta lor de putere si nevoia de popularitate, pot sa actioneze fara o strategie bine definita, de aceea trebuie sa-si schimbe radical modul de gândire si sa înteleaga ca, cele mai multe greseli sunt efectul propriilor decizii. Planeta Mercur face conjunctii cu Marte, Jupiter si opozitii cu Saturn, aspecte care atentioneaza nativii asupra modului deficitar de comunicare în plan social sau personal. Sa nu faca promisiuni pe care nu le pot respecta pentru ca vor fi sanctionati mai târziu.
Soarele tranziteaza zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul carierei si cel al anturajului din horoscopul general al Racilor. Conjunctia Soarelui cu Mercur, Jupiter si opozitia cu Saturn, sunt aspecte ce favorizeaza afirmarea profesionala, cu conditia de a fi cinstiti cu propriile posibilitati. Pot avea parte de schimbari în cariera, care se vor dovedi benefice pe viitor. În partea a doua a lunii aprilie, Soarele face un trigon cu Pluton, aspect constructiv din punct de vedere al asocierilor, afacerilor, sau pentru rezolvarea unor divergente pe care le au de mult timp în casnicie.
Planeta Jupiter se afla în mers direct prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul carierei si al vietii sociale din horoscopul general al Racilor, tranzit care va ajuta nativii sa aleaga un nou drum din punct de vedere profesional sau personal. Planeta Jupiter va face în aceasta luna conjunctii cu Soarele, Mercur si opozitie cu Saturn, aspecte care cer nativilor sa dea dovada de integritate în toate demersurile pe care le vor face, sa nu exagereze puterea sau rolul lor în plan social. Unii nativi se vor afirma, alti nativi pot sa-si piarda autoritatea, în functie de actiunile trecute si prezente.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului, care ocupa sectorul carierei si vietii sociale din horoscopul general al Racilor, generând conflicte cu superiorii. Nativii dau dovada de un spirit critic, revolutionar si au tendinta de a-i provoca pe cei din jur fara motive concrete. Sunt foarte nemultumiti de statutul lor personal si social, se revolta împotriva situatiilor prezente. Luna Neagra face conjunctii cu Marte si Uranus, aspecte explozive, de constientizare puternica, ce vor scoate în evidenta impulsivitatea, agresivitatea, nevoia de independenta si libertate, atât în cariera, cât si în viata personala.

Leave a Reply