6 Apr 2011

Posted by in Compatibilitati | 2 Comments

Rac – Varsator

Rac – Varsator

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Rac – Varsator

Relaţia dintre Rac şi Varsator este cea dintre două opusuri care se atrag. Racul abordează viaţa din perspectiva emoţională, iar Varsatorul este neconvenţionalul zodiacului. În timp ce Racul se retrage în carapace, Varsatorul este extrovertit şi căuta orice ocazie pentru a-şi face noi prieteni şi pentru a se distra.

Dar ambii sunt ambiţioşi şi hotărâţi, le place ca lucrurile să se facă aşa cum vor ei şi nu agreează conflictele. Racul poate fi de modă veche, ataşat de tradiţii şi de rutină, mai conservator. Varsatorul, pe de altă parte, este foarte modern şi nu îi place rutină. Racul este intrigat de energia Varsatorului şi uneori poate deveni frustrant pentru el să ţină pasul cu partenerul de viaţă.

Cu toate că Varsatorului nu-i va plăcea posesivitatea Racului, pot găsi un adevărat sprijin în acesta. Racul este guvernat de Lună (Emoţii), iar Varsatorul de Saturn (Carisma) şi Uranus (Rebeliune). Luna emana căldură şi energie feminină şi Saturn – răceală, energie masculină, iar Uranus reprezintă ideile inovatoare. Racul este preocupat de activităţile casnice, iar Varsatorul este disciplinat, muncitor şi duce până la capăt o idee începută.

Racul îl va învăţa pe Varsator să pună preţ pe sentimente, iar energia acestuia aduce frumuseţe şi confort în casă. Varsatorul îl poate ajuta pe Rac să fie mai detaşat emoţional. Racul este un semn de Apă, iar Varsatorul, de Aer.

Cel din urmă vede viaţa ca pe o continuă provocare intelectuală, o constantă explorare şi dezvoltare a minţii. Racul este mai practic, îşi pune mai multe întrebări legate de rezultatele acţiunii lui.

Între cei doi pot apărea conflicte datorită abordărilor diferite asupra vieţii. Dar acceptându-se aşa cum sunt, relaţia lor poate să meargă bine. Racul este un semn Cardinal, iar Varsatorul, unul Fix.

Ambii sunt perseverenţi atunci când urmăresc realizarea unui scop. Dacă au o idee în cap, vor merge până la capăt. Dacă ambii ajung să aprecieze relaţia lor, nu se vor mai lăsa doborâţi de neînţelegeri.

Varsatorul va descoperi, ca Racul, deşi introvertit, poate fi foarte manipulativ şi uneori poate fi deranjat de emotivitatea excesivă a acestuia. Dar dacă reuşesc să treacă peste aceste aspecte şi să colaboreze, se vor înţelege.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Rac – Varsator este faptul că, atunci când se decid să lucreze împreună, sunt o forţă de neoprit. Racul şi Varsatorul îşi pot găsi echilibrul, făcând din diferenţele dintre ei un motiv de distracţie, mai degrabă decât un impediment în fata relaţiei lor.

Horoscop Dragoste Rac – Compatibilitati Rac – Varsator.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply