6 Apr 2011

Posted by in Compatibilitati | 28 Comments

Rac – Pesti

Rac – Pesti

Horoscop Dragoste-Compatibilitati Rac – Pesti.

Relatia dintre Rac si Pesti este una pozitiva, de întâlnire între doua spirite asemanatoare. Ambele semne sunt tolerante si compatimitoare, iar Pestii se pot entuziasma usor la ideile Racului.

Pestii îi pot deschide ochii Racului catre creativitate si spiritualitate, iar Racul îi va învata pe Pesti sa-si puna ideile în practica. Cei doi beneficiaza de o legatura emotionala foarte puternica.

Racul iubeste posesiunile materiale, confortul si vrea o casa impunatoare si uneori îi este dificil sa înteleaga stilul de viata simplu si minimalist al Pestilor. Cu toate ca aspiratiile lor în viata pot fi diferite, legatura emotionala pe care o împart îi determina sa aiba o relatie puternica.

Racul este guvernat de Luna (Emotii), iar Pestii de Jupiter (Filozofie) si Neptun (Iluzie si Vise). Când Luna si Neptun si întâlnesc între cei doi se formeaza o puternica legatura spirituala. Împreuna ele reprezinta o relatie ideala, aproape divina.

Daca Luna si Neptun vibreaza de energie feminina, Jupiter aduce în relatie o energie masculina reprezentata prin filozofie precum si prin dorinta de expansiune si exces. Racul va trebui sa fie atent sa nu-i solicite prea tare pe Pesti deoarece acestia se vor sufoca sub prea multe sarcini.

Racul si Pestii sunt amândoi semne de Apasi în general, sunt extrem de compatibili. Menirea Pestilor este sa realizeze conexiuni între oameni, iar atunci când îsi combina energia cu cea a Racului, se creeaza o legatura puternica. Viziunea practica a Racului o va mentine sa nu cada în idealismul romantic.

Racul întelege cel mai bine ambiguitatea emotionala a Pestilor si le da stabilitate. Pestii vor simiti la un moment dat ca Racul este prea negativ iar Racul se va plictisi de instabilitatea Pestilor. Pentru amândoi va fi usor însa sa ajunga la un compromis.

Racul este un semn Cardinal, iar Pestii, unul Schimbabil. Racului îi place sa aiba un plan solid pe care îl va urma pâna la capat, si pe care si-l va nota chiar, ca sa nu-l uite. Pestii, pe de alta parte, se bazeaza mai mult pe instinct.

Racul trebuie sa le ofere Pestilor libertatea de a se bucura de interesele proprii sau da a-si face un capriciu. Pestii îi pot arata Racului ca uneori îndeplinirea este mai buna decât initierea. Cei doi sunt extrem de compatibili.

* Cel mai bun aspect al acestei relatii Rac – Pesti este natura emotionala similara si capacitatea de compasiune de care dispun amândoi. Se completeaza reciproc foarte bine, ambii putând fi ata studentul, cât si profesorul. Angajamentul si valoarea pe care cei doi o acorda relatiei dintre ei este ceea ce face ca Racul si Pestii sa formeze un cuplu reusit.

Horoscop Dragoste Rac – Compatibilitati Rac – Pesti.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply