6 Apr 2011

Posted by in Compatibilitati | 4 Comments

Rac – Fecioara

Rac – Fecioara

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Rac – Fecioara

Relaţia dintre Rac şi Fecioara este una puternică, realistă şi va deveni din ce în ce mai bună odată cu trecerea timpului. Ambii parteneri sunt disciplinaţi şi îşi urmăresc cu orice preţ scopurile.

Sunt sinceri şi devotaţi unul altuia şi o profundă admiraţie unul pentru celălalt. Fecioara respecta devotamentul şi forţa Racului, iar acesta apreciază inteligenta şi adaptabilitatea Fecioarei.

Cu toate că relaţia lor poate avea un început lent, cu timpul legăturile dintre ei vor deveni din ce în ce mai puternice. Relaţia lor este bazată pe bun simţ şi principii puternice.

Le plac confortul şi bunăstarea materială, dar se vor simţi bine numai dacă ceea ce au este dobândit prin muncă cinstită. Pot apărea discuţii dacă Fecioara devine prea critică pentru sensibilitatea emoţională a Racului.

Racul trebuie să înveţe să înţeleagă că este în natura Fecioarei să discute despre lucrurile care nu-i plac şi nu ia criticile că pe un atac personal. Fecioara ar putea fi deranjată de încăpăţânarea Racului, dar în final este o caracteristică pe care un partener care dispune de multă răbdare cum este Fecioara va ajunge să-l aprecieze.

Racul este guvernat de de Lună (Emoţii), iar Fecioara de Mercur (Comunicare). Cu toate că sunt planete foarte diferite, ambele sunt în apropierea Soarelui.

Luna cultiva instinctul matern şi dragostea, atât de importante pentru Rac. Mercur reprezintă comunicarea, dar şi flexibilitatea, deci Fecioara se va adapta uşor şi va lua deciziile în funcţie de avantajele de moment.

Fecioara abordează viaţa din punct de vedere intelectual şi îi place să analizeze modul de gândire al celorlalţi. Fecioara se poate adapta repede devotamentului şi vieţii domestice a Racului. Nu vor apărea niciodată discuţii cu privire la neînţelegerea nevoilor celuilalt partener.

Racul este un semn de Apă, iar Fecioara, de Pământ. Semnele de Pământ, după cum le spune şi numele, sunt stabile şi practice, cu picioarele pe pământ, dar pot fi materialiste şi interesate de bunurile materiale.

Cei doi se vor înconjura de obiecte frumoase şi confortabile. Semnele de Apă se ghidează după intuiţie şi sentimente, făcând ca Racul să fie motorul emoţional al relaţiei, în mod subtil bineînţeles.

Dorinţa de prosperitate şi de a avea o casă frumoasă şi o viaţă luxoasă, îi va determina să muncească din greu pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Ambii parteneri au o atitudine practică, iar situaţiile în care lucrurile le vor scăpa de sub control vor fi foarte rare.

Racul este un semn Cardinal, iar Fecioara, unul Schimbabil. În timp ce Racul este activ, Fecioarei îi place să aibă o anumită rutină. Dar dacă vrea cu adevărat, aceasta îşi va găsi un loc în planurile Racului.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Rac – Fecioara este dedicarea acestora pentru a-şi realiza scopurile comune. Ambilor parteneri le place să aibă o viaţă de familie stabilă, o casă frumoasă şi posesiuni materiale. Aceste aspecte îi fac o pereche compatibilă.

Horoscop Dragoste Rac – Compatibilitati Rac – Fecioara.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply