6 Apr 2011

Posted by in Compatibilitati | 3 Comments

Rac – Capricorn

Rac – Capricorn

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Rac – Capricorn

Când un Rac şi un Capricorn sunt împreună, sunt o pereche caracterizată printr-o mare tenacitate şi determinare. Capricornul este caracterizat de logică, realism şi este cu picioarele pe pământ; Racul este caracterizat de sentimente şi emoţii. Se respectă reciproc şi îşi impun standarde înalte unul altuia.

Racul iubeşte dedicarea Capricornului, iar acesta admiră perseverenta Racului. Cei doi zodii vin din părţi opuse ale zodiacului şi împreună formează o relaţie sigură şi de succes.

Această relaţie va creşte în timp şi va pleca de la bun început cu o fundaţie solidă emoţională şi materială. Ambele semne tind să ia decizii pripite şi conservatoare.

Racul este cel responsabil cu păstrarea amintirilor frumoase şi cu păstrarea în bună stare a bunurilor familiei. Tot el îl ajută pe Capricorn să se relaxeze după o zi de muncă şi să îşi facă timp pentru familie.

Capricornul îl învăţa de Rac să fie mai ambiţios şi mai orientat către rezultate şi să-şi plângă mai puţin de milă. Această relaţie va fi una de succes dacă există un mediu stabil şi tradiţionalist în viaţa de familie.

Racul este guvernat de Lună (Emoţii), iar Capricornul de Saturn (Carisma). Luna emana energie feminină, iar Saturn, energie masculină. Luna este reprezentată de emoţii, sentimente materne şi intuiţie, iar Saturn, de integritate şi disciplină.

Racul îi poate arăta Capricornului cum să se bucure de viaţă şi să aprecieze frumosul şi confortul. Pe de altă parte, Capricornul îi va arăta Racului cum să fie mai disciplinat, să iasă mai mult în lume şi să-şi ducă proiectele până la capăt.

Racul este un semn de Apă, iar Capricornul de Pământ. Semnele de Pământ se concentrează pe posesiune, vor să aibă cât mai multe lucruri, în timp ce semnele de Apă se axează pe emoţii, intuiţie, nostalgie, frumos.

Cultului Rac-Capricorn îi place să se înconjoare de lucruri frumoase – o casă impunătoare, maşini scumpe şi opere de artă. Dorinţa de stabilitate economică îi va determina pe amândoi să muncească mult pentru a realiza ceea ce-şi doresc.

Atât racul, cât şi Capricornul sunt semne Cardinale. Sunt iniţiatori, activi şi entuziaşti. Aceste caracteristici pot acţiona ca un catalizator pentru conflictele care apar între ei. Racul este foarte dedicat relaţiei şi îi va oferi Capricornului stabilitatea emoţională de care are nevoie.

Personalităţile lor diferite se completează reciproc. Ambii au idei noi, Capricornul în afaceri, iar Racul în ceea ce priveşte partea emoţională. Cei doi se vor înţelege foarte bine, atât timp cât fiecare se ocupă de bucăţică lui.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Rac – Capricorn este dedicarea pe care o au unul afară de celălalt şi ţelurile comune. Ambii iubesc frumosul şi calitatea, lucrurile luxoase şi muncesc din greu pentru a le obţine. Sunt o pereche compatibilă.

Horoscop Dragoste Rac – Compatibilitati Rac – Capricorn

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply