6 Apr 2011

Posted by in Compatibilitati | 17 Comments

Rac – Berbec

Rac – Berbec

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Rac – Berbec

Relaţia dintre Rac şi Berbec este una dintre două opusuri care se atrag. Berbecul este impulsiv şi îngâmfat, iar Racul este sensibil şi emotiv. Şi Berbecul poate fi sensibil, dar într-un mod pătimaş, care îl poate copleşi pe Rac. Pe de altă parte, Berbecul găseşte atrăgătoare sensibilitatea Racului.

Se poate întâmpla ca să se ivească probleme dacă Racul se afla într-o fază proastă sau Berbecul devine prea violent. Ambii trebuie să îşi facă timp pentru a înţelege problemele celuilalt precum şi că vin din direcţii diferite dar că pot lucra împreună pentru a îndeplini un scop comun.

Racul este semnul Casei, iar Berbecul este un semn caracterizat prin acţiune. Un element comun este faptul că ambii sunt extrem de protectori cu persoanele iubite. Racul îşi adună prietenii şi rudele aproape atunci când are probleme, în timp ce Berbecul foloseşte curajul şi forţa de care dispune pentru a ieşi dintr-o situaţie stresantă.

Racul îi oferă Berbecului o viaţă domestică fericită şi securitate emoţională. Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Racul de Lună. Racul este atras de natură pasională a Berbecului. Sensibilitatea Racului îl poate învăţa pe Berbec să încetinească ritmul şi să se bucure mai mult de viaţa înainte de a merge mai departe.

Berbecul este un semn de Foc, iar Racul de Apă. Aceasta poate fi o combinaţie ideală, în care acţiunea şi sentimentele se combină pentru a atinge un scop final. Racul îl poate ajuta pe Berbec să înveţe să fie mai calm, iar Berbecul îi arătă Racului cum să iasă din cochilie.

Totuşi, Racul poate exagera şi-l poate sufoca pe Berbec cu prea multă afecţiune în timp ce Berbecul îl poate face pe Rac să-şi epuizeze toate energiile. Berbecul şi Racul trebuie să discute deschis şi la obiect pentru a păstra o balanţă.Ambele zodii sunt semne Cardinale, sunt iniţiatori, dar trebuie să înveţe să coopereze.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Rac – Berbec este acela, că o dată ce realizează că fac parte din aceeaşi echipă, lucrează bine împreună. Posibilitatea fiecărui partener de a oferi ceea ce îi lipseşte celuilalt face că relaţia lor să fie una echitabilă.

Leave a Reply